maandag 11 augustus 2014

Heraut

Inzichten in het vliegtuig boven Irak

van De Christian Science Heraut- - 4 augustus 2014
Oorspronkelijk gepubliceerd in de 30 april 2012 editie van de Christian Science Sentinel.

Christian Science kerken houden wekelijks getuigenisbijeenkomsten, waarin mensen vertellen hoe hun studie in deze wetenschap hen heeft geholpen om genezing te krijgen of hen heeft geholpen op andere manieren. Ik geef toe dat gedurende deze jaren als er iemand opstond om een getuigenis af te leggen over hoe gebed hielp bij verloren sleutels of een portemonnee, ik meestal geïrriteerd raakte. “Kom op”, dacht ik dan bij mijzelf, “is dat alles wat je hebt beleefd?”
Natuurlijk heb ik ook wel eens gebeden voor verloren voorwerpen en was dankbaar deze terug te vinden, maar ik zou daarover nooit een getuigenis afleggen! Ik begreep toen nog niet goed hoeveel genezing de dankbaarheid voor simpele zegeningen bevat.

Geen opmerkingen: