dinsdag 14 januari 2014

Heraut

Op de vleugels van gebed

van De Christian Science Heraut- -10 januari 2014
Oorspronklijk gepubliceerd in de 23 september 2013 editie van de Christian Science Sentinel.

In mijn tienerjaren woonde ik in Californië, in een gebied waar rijst werd verbouwd. Een van mijn geliefde activiteiten was op regenachtige en bewolkte dagen als de wind over de vlakte joeg er op uit te trekken. Het stadje waarin wij woonden lag op de vliegroute van migrerende ganzen. Het was geweldig om ze in V-formatie over de stad te zien vliegen en te horen hoe ze elkaar toeriepen. Op een bepaalde manier voelde ik dat zo’n moment voor mij het toppunt van vrijheid vertegenwoordigde. Hoog boven mij, volkomen in hun element, waren zij met sterke wiekslagen op weg naar hun bestemming.

Lees meer>>>

Geen opmerkingen: