zondag 15 maart 2015

Heraut

Genezen na een val

De Christian Science Heraut - 5 december 2014
Oorspronkelijk gepubliceerd in de 27 oktober 2014 editie van de Christian Science Sentinel.
Het was het seizoen dat de mango’s rijp waren en ik keek ernaar uit om er een paar te eten. In de buurt waar ik woonde stond een hoge mangoboom, en op een ochtend zag ik twee rijpe vruchten hangen aan een van de hoogste takken. Ik besloot om in de boom te klimmen en ze te plukken.
Toen ik de vruchten bijna kon pakken en mijn voet op de hoogste tak zette, voelde ik dat er iets mis was en de tak me waarschijnlijk niet zou houden. Ik greep vlug een andere tak, maar die brak af en ik viel. Terwijl ik viel schaafden de takken langs mijn lippen en mijn rug en sloegen hard tegen mijn lichaam aan, vooral tegen mijn rug. Toen ik op de grond terechtkwam verloor ik mijn bewustzijn.

Geen opmerkingen: