zaterdag 17 januari 2015

Heraut

Toen een collega me vertelde ...

van De Christian Science Heraut- - 5 december 2014
Oorspronkelijk gepubliceerd in de 15 september 2014 editie van de Christian Science Sentinel.
In mijn mid-twintiger jaren was ik erg ongelukkig en vroeg me af wat het leven eigenlijk betekende – verdiende ik het niet om gelukkig te zijn? Ik had me in gebed tot God gewend en Hem gevraagd mij te leiden en me duidelijk te maken wat de bedoeling van mijn leven was. Ik wist dat er iets beters moest zijn dan de onharmonische toestand in mijn huwelijk.
Op zekere dag was ik zo wanhopig dat ik God vertelde dat als Hij mij het ware doel van het leven zou openbaren, ik Hem de rest van mijn leven zo goed als ik kon zou dienen. Vanwege al de disharmonie thuis besloot ik dat het beter zou zijn als ik terugging naar de werkvloer, dus regelde ik dagopvang voor mijn zoontje van vijf en mijn dochtertje van een jaar, en begon te werken.

Geen opmerkingen: