woensdag 13 maart 2013

Heraut


Vlugge en totale genezing van een beroerte 
Quick and complete healing of stroke
The Christian Science Journal, 9.2012

Toen ik verleden jaar een woensdagavonddienst bijwoonde in de kerk, besloot ik een getuigenis te geven van een heel bijzondere gebeurtenis. Een paar maanden daarvoor had mijn zoon David me verteld over een jonge freelance journaliste die voor hem werkte, en gevangen genomen was door Libische militairen. Mijn zoon had me opgebeld om mij te vragen hem te ondersteunen in gebed, terwijl hij probeerde om zijn journaliste vrij te krijgen. Tijdens de zes weken van haar gevangenschap, bad ik voor haar vrijlating. Onder de meest merkwaardige omstandigheden werd ze overgebracht naar een privé villa in Tripoli, toen overgedragen aan de Hongaarse regering en uiteindelijk overgebracht naar Tunesië, waar ze in vrijheid werd gesteld. 
Lees meer>>>

Geen opmerkingen: