zondag 27 mei 2012

Heraut


Redding op zee – met een psalm aan het roer Ocean rescue – with a Psalm at the helm
Christian Science Sentinel, 12.12.2011 Steve Berrie
Op een avond werd ik nogal laat door mijn vader gebeld. Hij zei dat mijn broer hem gebeld had en in moeilijkheden verkeerde. Hij was met een vriend in diens boot op de oceaan en de brandstof was op. Mijn vader vertelde dat hij eerst andere vrienden met een boot had gebeld, maar vanwege het late uur kon niemand nog uitvaren. Een vriend, die het vaarwater heel goed kende en in staat was in het donker door de baai naar de oceaan te navigeren, had aangeboden om te komen. De reden waarom ik als laatste was gebeld was omdat ik een antieke kleine boot van 5,5 meter heb met 45 jaar oude motoren die vaak afslaan bij lage snelheden, en de boot was nooit eerder op de oceaan geweest. Maar natuurlijk maakte ik mijn boot klaar en vertrok om mijn vader op te halen. 

Lees verder>>>

Geen opmerkingen: